Tanulj velünk online

 

A kialakult globális helyzet miatt számunkra is a legfontosabb a tanulóink egészsége, így oktatásunkat (csoportos, egyéni) részben online, részben tantermi körülmények között kívánjuk folytatni, az aktuális kormányrendeleteket figyelembe véve.

Elindulásunk óta a kapcsolt módszereket (Blended learning) támogattuk, így intézményünknek nem kihívás, hogy az e-learning nyelvoktatás mellett döntöttünk az elkövetkezendő időszakban.

Eddig is maximális profizmussal, figyelemmel és eredményekkel végeztük a következő egyéni és csoportos online nyelvoktatási metódusokat:

  • Online egyéni és csoportos általános-, és szakmai nyelvoktatás
  • MacMillan Education e-learning system
  • EU-s e-learning projektek
  • Online szintfelmérők
  • Hotline support (24 órán belül válaszolunk bármilyen kérdésre)
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Fontosnak tartjuk, hogy mivel az élet nem áll meg (viszont megváltozik), még hatványozottabban fókuszáljunk a nyelvtanulás fontosságára, hiszen ez egy olyan biztos pont mindenki életében, amelynek csak pozitív hozadéka lehet.

Szakértelmünk, rugalmasságunk, saját tananyagunk, online kapcsolt módszereink és hallgató orientáltságunk kiemel bennünket a magyarországi nyelvoktatás területén és biztonságot nyújt tanulóinknak a sikeres nyelvvizsgák, vagy bármely nyelvoktatással kapcsolatos céljuk elérésében.

Várunk Téged is szeretettel, garantáljuk sikered, jelentkezz most! :)